Vinreoler

Vi laver reoler til dine formål og tænker ud af boxen sammen med dig.

Vinreoler

Vin- og ølkasser er noget, vi har på lager. Vi kan give dig en pris med det samme. Ring og hør nærmere.

Vinreoler

Bacchus kasserne udmærker sig ved at være meget simple at putte flasker i, da låget ikke kræver søm.

Classic modellen er, som den hedder, helt klassisk. Forskellen er, at lågene bliver sat i uden for kassen, hvilket vi ikke kan gøre for dig, da du i så fald ikke kan få vinen i.

Alpha modellen har et heldækkende skydelåg. Skydelåget kan også laves i klar plexiglas.

Vinreol

Med en vinreol i træ fra Schreibers er du sikret en stilfuld og holdbar platform til præsentation af dine produkter. Vi kan tilbyde produktion af vinkasser, vinreoler og en lang række øvrige løsninger inden for butiksindretning, og vi kan hurtigt og effektivt fremstille emballage og inventar, som matcher lige akkurat dine behov – uanset om du er på udkig efter unikke vinkasser eller en vinreol til væggen i din butik.

Du kan finde inspiration i vores sortiment af vinreoler og andre produkter her på siden eller kontakte os, hvis du har særlige krav til farve, form og print på dine vinreoler. Vi har mere end 20 års erfaring med produktudvikling og produktion af hylder, reoler, podier og produktdisplays, og vi er aldrig bange for at prøve nye idéer af.

Vinreoler til ethvert behov

Hos Schreibers har vi valgt at holde ordremodtagelse, produktudvikling og fremstilling under et og samme tag. Det giver os mulighed for at følge produktionen fra start til slut og sparer vores kunder for misforståelser og fejl.
Vi bearbejder selv materialerne på vores eget savværk, og vi er altid i dialog med kunden i forbindelse med fremstilling af en ordre. Dermed kan du være sikker på, at dine ønsker til form og design på din vinreol bliver indfriet. Vi fremstiller altid en prøve med udgangspunkt i din oprindelige idé, og vi påbegynder ikke den endelige produktion, før du er tilfreds. Den lokale produktion giver os mulighed for at foretage ændringer og justeringer undervejs – uden behov for at inddrage tredjeparts-producenter.
Vi sammensætter gerne en løsning, som er individuelt tilpasset til lige præcis dine behov, og vi har kapacitet til at fremstille alt fra enkelte vinreoler til væggen i den lille vinbutik til større serieproduktioner til vinafdelinger i supermarkeder.

Vinreoler – fremstillet af kvalitetsmaterialer

Vi fremstiller vinreoler i træ med stort hensyn til miljøet og vores kunders høje krav til kvalitet. Vi importerer udelukkende kvalitetstræ fra svenske leverandører, som vores dygtige medarbejdere anvender i produktionen af vores produkter.
Udover træs bæredygtige og holdbare egenskaber er det et fleksibelt materiale, som tillader os at udforme og præge vores kunders vinreoler akkurat efter deres ønsker. Derfor hører vi gerne fra dig, hvis du har særlige krav. Ingen ønsker er for store eller for små – vi kan håndtere alle ordrestørrelser og udforme vinreoler i næsten alle tænkelige former.

Bestil din vinreol i dag

Udfyld kontaktformularen, hvis du ønsker et tilbud på levering og fremstilling af en vinreol. Så kontakter vi dig så hurtigt som muligt.