Bliv kontaktet

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Vinkasser

Hos Schreiber’s har vi produceret vinkasser siden midten af halvfemserne, og vi har ligeledes stor erfaring med produktudvikling og produktion af unikke emballageløsninger til salg og præsentation af vin, specialøl, cognac og andre produkter i flaskeform.

Vi anvender udelukkende træ fra miljøbevidste, skandinaviske leverandører i produktionen af træ vinkasser, og vi kan dermed garantere vores kunder bæredygtige løsninger med minimal miljøbelastning.

Da træ er et fleksibelt og holdbart materiale, er du sikret slidstærke vinkasser og en produktionsproces, hvor du får mulighed for at sætte dit personlige præg på resultatet undervejs. Vi kan fremstille emballageløsninger til næsten alle tænkelige typer, kvantiteter og størrelser af flasker – lige fra specialøl over almindelige 75 centiliters flasker til magnumflasker.

Vinkasser i træ – eksklusiv præsentation af dine produkter

Vin, cognac og andre eksklusive drikkevarer bliver som regel solgt, fordi kunden ønsker velsmag og en oplevelse, der skiller sig lidt ud fra hverdagen. Derfor er der også masser af fordele i at gøre noget ud af indpakningen – eksempelvis i form af rustikke og præsentable vinkasser i træ. Eksklusive produkter kræver eksklusiv og unik emballage.

Du bestemmer selv, om du vil vælge vinkasser fra vores sortiment af standardløsninger, eller om du ønsker at komme med dine egne ønsker til form, farve og print. Vi kan nemt tilpasse vores produkter til dine ønsker, og vi er ikke blege for at prøve nye ideer af i produktionen af vinkasser i træ.

Vi fremstiller også gerne emballage med lige netop dit logo eller et andet tryk efter eget valg på vores serigrafiske trykkeri, hvis du for alvor ønsker, at dine træ vinkasser skal skille sig ud.

Vinkasser efter dine ønsker

Vi vægter hurtig levering, høj kvalitet og dialog højt, når vi producerer vinkasser og andre emballageløsninger. Når du henvender dig til os med et specielt ønske til form og design, tilstræber vi at fremstille løsninger, der lever op til dine forventninger.

Allerede dagen efter din bestilling kan vi have en prøve klar. Herefter kan du komme med eventuelle forslag til ændringer. Når du har godkendt designet, sætter vi produktionen i gang, og som regel vil du allerede modtage din ordrer efter 4-7 dage. Hos Schreiber’s fremstiller vi træ vinkasser efter dine ønsker og til den aftalte tid.

Bestilling af vinkasser

Du er velkommen til at skrive til os, hvis du ønsker at bestille vinkasser i træ – så ringer vi tilbage til dig og hører nærmere. Du har mulighed for bestilling af såvel standardiserede som skræddersyede løsninger.

Læs vores anmeldelse på Google

Schreibers har 5 ud af 5 stjerner baseret på 1 anmeldelse.

Kontakt os

Schreibers
Torvegade 97,
7160 Tørring

Hovednummer: +45 75 80 11 59
Faxnummer: +45 75 80 19 88

Generelt: info@schreibers.dk
Salg: salg@schreibers.dk
fakturering: faktura@schreibers.dk

Find os

  • en
  • de
×

Ring op

Skriv til os

Menu