Vinkasser som reol

Vinkasser som reol giver mulighed for en eksklusiv præsentation af dine produkter eller nips i hjemmet, hvad enten du ønsker vinkasser som reol til din butik, showroom eller i hjemmet. De rustikke vinkasser kan klæde enhver butik eller hjem, hvis du vil tilføre lidt kant til rummet.

Hvad kan du bruge vinkasser til?

Vinkasser som reoler kan pifte butikken, kontoret eller hjemmet op med træets varme og kassernes rustikke udtryk. Vinkasser er ikke til kun vin. Du kan bruge vinkasser til mange andre ting, hvor du kan udstille butiksinventaret, såsom:

  • Reoler
  • Hylder
  • Skuffer

Du kan selv sammensætte størrelse på din vinkassereol, så du får en reol, hvor du kan bygge til, men også tage fra. Det er nemt at opbygge og designe et komplet reolsystem af vinkasser. Et lille tip er at placere de tungeste ting nederst for at give noget stabilitet til reolen, så du undgår, at den tipper over.

Vil du lave en hjemmelavet reol af vinkasser?

Vinkasser som reol fungerer godt som display i butikker, hvis du ønsker at fremhæve visse produkter og dekorere din butik på en rå måde. En reol lavet af vinkasser giver masser af personlighed og et råt look til ethvert rum. Reoler af vinkasser ser antikke og rå ud, som kan være med til at give din butik eller bolig masser af kant og kontrast.

Vil du have vinkasser som reol?

Du kan sammensætte forskellige vinkasser og få en personlig og unik vinkassereol som display. Vinkasserne kan også vendes i forskellige retninger, så der kommer mere dynamik i udtrykket – alt dette kan Schreibers.dk hjælpe dig med, så du får den helt rigtige løsning.

Har du brug for hjælp eller inspiration til opsætning af reolsystemer med brug af vinkasser, kan Schreibers.dk hjælpe dig. Vi finder løsninger, der lever op til dine forventninger. Hos Schreibers.dk har vi kunden i fokus, du bestemmer selv udtrykket, form og farve mm. Vi tilpasser gerne vores produkter til dine ønsker.

Kontakt os

Schreibers
Torvegade 97,
7160 Tørring

Hovednummer: +45 75 80 11 59
Faxnummer: +45 75 80 19 88

Generelt: info@schreibers.dk
Salg: salg@schreibers.dk
fakturering: faktura@schreibers.dk

Find os

×

Ring op

Skriv til os

Menu