År 1957

Morten Erik Schreiber, købte i 1957 en traditionel møbelfabrik i Tørring, her fra grundlagde han Schreibers Møbelfabrik I/S, som de næste 25 år kæmpede på det danske møbelmarked. Sønnen Torben Schreiber indtrådte i ledelsen i 1983, og op igennem 1970’erne og 1980’erne blev salget mere internationalt, og eksporten særligt til USA voksede markant.

Det betød også at virksomheden var meget afhængig af valutakurser og fragtpriser. Op igennem 1990’erne begyndte virksomheden derfor at tænke i alternative produkter, og i år 1996 var alle maskiner tilpasset eller skiftet ud til kun at fokusere på vinkasser

En ny branche

Hurtigt fandt man ud af, at trods det vinkasser er et nicheprodukt, havde markedet et stort potentiale, ikke kun i Danmark men særligt i resten at Europa. Spekulationer omkring fragtpriser blev minimeret, og i 1999 blev valutaen i resten af Europa stabiliseret med euroen.

Siden 1996 har Schreibers altid forsøgt at udvikle nye produkter, blandt andet displays, som i dag fylder lige så meget i produktionen som kasser.

Specialløsninger

De seneste år har der været stor fokus på nye brancher, og ikke være låst fast i vinkasser, derfor laver vi i dag rigtig mange special tilpassede produkter, ud fra vores kunders ønsker. Vi tilpasser kasser og emballage ud fra jeres produkter og ønsker, om det så er kasser eller display, så finder vi en løsning sammen.

Det har også betydet at vi ud over display, løser flere og flere opgaver som vedrøre butiksindretning, så som podier, hylder, kassereoler og meget mere.

I dag

De nyeste kapitler i historie handler i højgrad om det øgede fokus på eksport, og i dag sender vi dagligt varer til det meste af Europa. Vi har et voksende netværk af agenter som servicere vores kunder i alle nordlige og central europæiske lande. 

Vi har udvidet medarbejderstaben, for at kunne have større fokus på produktudvikling, både af egne, men i højgrad af de idéer vores kunder og samarbejdspartnere kommer med, det har været med til at gøre vores produktion endnu mere fleksible, særligt ift. koncept udvikling for vores kunder.

Kontakt os

Location
Torvegade 97
7160 Tørring
Denmark
Kontakt
Åbningstider

MAN-TORS 07:00 – 16:00

FREDAG 07:00 – 13:00