År 1957

Morten Erik Schreiber købte i 1957 en traditionel møbelfabrik i Tørring. Herfra grundlagde han Schreibers Møbelfabrik I/S, som de næste 25 år kæmpede på det danske møbelmarked. Sønnen Torben Schreiber indtrådte i ledelsen i 1983, og op igennem 1970’erne og 1980’erne blev salget mere internationalt, og eksporten til særligt USA voksede markant.

Det betød også, at virksomheden var meget afhængig af valutakurser og fragtpriser. Op igennem 1990’erne begyndte virksomheden derfor at tænke i alternative produkter, og i år 1996 var alle maskiner tilpasset eller skiftet ud til kun at fokusere på vinkasser.

En ny branche

Hurtigt fandt man ud af, at trods det, at vinkasser er et nicheprodukt, havde markedet et stort potentiale – ikke kun i Danmark men særligt i resten at Europa. Spekulationer omkring fragtpriser blev minimeret, og i 1999 blev valutaen i resten af Europa stabiliseret med euroen.

Siden 1996 har Schreibers altid forsøgt at udvikle nye produkter; blandt andet displays, som i dag fylder lige så meget i produktionen som kasser.

Specialløsninger

De seneste år har der været stor fokus på nye brancher, og ikke at være låst fast i vinkasser. Derfor laver vi i dag rigtig mange specialtilpassede produkter ud fra vores kunders ønsker. Vi tilpasser kasser og emballage ud fra jeres produkter og ønsker. Det starter med en samtale, og sammen finder vi en løsning, der passer jer. 

Det har også betydet, at vi udover displays løser flere og flere opgaver, som vedrører butiksindretning; såsom podier, hylder, kassereoler og meget mere.

I dag

De nyeste kapitler i historien handler i høj grad om det øgede fokus på eksport, og i dag sender vi dagligt varer til det meste af Europa. Vi har et voksende netværk af agenter, som servicerer vores kunder i alle nordlige og centraleuropæiske lande. 

Vi har udvidet medarbejderstaben for at kunne have større fokus på produktudvikling – både af egne, men i høj grad af de idéer, vores kunder og samarbejdspartnere kommer med. Det har været med til at gøre vores produktion endnu mere fleksibel. Særligt ift. konceptudvikling for vores kunder.

Kontakt os

Lokation
Torvegade 97
7160 Tørring
Denmark
Kontakt
Åbningstider

MAN-TORS 07:00 – 16:00

FREDAG 07:00 – 13:00