Emballagedesign

Et flot og professionelt emballagedesign til dit produktet er vigtigt, fordi det er produktets ansigt udadtil – det er det første forbrugeren ser og registrerer. En flot og gennemtænkt visuel identitet, der ser professionel ud, vil tiltrække forbrugerens opmærksomhed.

Det gør ikke noget at skille sig lidt ud fra mængden, når dit produkt skal displayes – et lækkert emballagedesign er en god mulighed for dette.

Et godt førstehåndsindtryk

Et flot og professionelt emballagedesign er vigtigt, hvis ikke altafgørende, da det er det første, modtageren af produktet får øje på. Det er en god idé at alliere sig med en dygtig emballagedesigner, som også kan fungere som sparringspartner i processen, så du får den mest optimale fremhævelse af dit produkt gennem emballagedesignet.

Hvordan foregår en emballagedesignproces?

Det er vigtigt at have strategien og helheden med i processen – og det er et godt udgangspunkt at have en idé om sin strategi for emballagedesignet, herunder hvad teksten, farverne og udtrykket skal kommunikere og fortælle, så det hele går op i en højere helhed.

Først og fremmest skal du finde den rigtige samarbejdspartner, som har en god forståelse for din visuelle identitet, og hvad du ønsker at kommunikere med emballagens design. Dernæst skal du fortælle om dine ønsker til emballagen. Herefter skal en emballagedesigneren, ud fra dine ønsker, finde den bedste løsning til opsætning, layout mm. Næste skridt er at fremstille en prototype, som du skal godkende før, at den endelige produktion kan sættes i gang.

Ønsker du hjælp og sparring til emballagedesign?

Et godt, flot og velproduceret emballagedesign skal skille sig ud fra mængden – det har vi hos Schreibers.dk god erfaring med og forståelse for. Vi designer i samarbejde med dig og står klar som sparringspartner, så du får den helt rigtige emballagedesign til dit produkt.

Kontakt os

Schreibers
Torvegade 97,
7160 Tørring

Hovednummer: +45 75 80 11 59
Faxnummer: +45 75 80 19 88

Generelt: info@schreibers.dk
Salg: salg@schreibers.dk
fakturering: faktura@schreibers.dk

Find os

×

Ring op

Skriv til os

Menu