Bliv kontaktet

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Salgsdisplay

Lad dine varer komme til deres fulde ret med et specialtilpasset salgsdisplay fra Schreiber’s. Vi laver unikke udstillingsdisplays, som forbedrer dine kunders oplevelse af dine produkter – og dermed også dit salg.

Kontakt os i dag, og fortæl os om dine idéer til dit salgsdisplay, så sammensætter vi en enestående og personlig løsning, der imødekommer lige netop dit behov for produktpræsentation.

Unikke salgsdisplays – skræddersyet til dine produkter

Et godt salgsdisplay er iøjnefaldende, salgsfremmende og ikke mindst unikt. Når du bestiller hos Schreiber’s er du sikret enestående displayløsninger, der vækker opsigt og tiltrækker opmærksomhed. Vi har mere end 20 års erfaring med specialfremstilling af displays i træ, vinkasser og andre kasse- og displayløsninger, og vi kan tilpasse størrelse, farve og form akkurat efter dine ønsker.

Vi fremstiller alle salgsdisplays i træ. Først og fremmest fordi det er et holdbart materiale med utallige muligheder – men også fordi træ bidrager med karakter, stil og et rustikt look, som henleder dine kunders opmærksomhed på dine produkter.

Vi producerer et bredt udvalg af unikke hyldeforkanter, displays og salgsfremmende butiksinventar. Ingen opgaver er for store eller for små, og ingen idéer er for alternative.

Lokal produktion og hurtig levering

Vi står selv for hele udviklings- og fremstillingsprocessen. Vi importerer og indkøber selv alle råvarer fra miljøbevidste leverandører og bearbejder selv træet på vores eget savværk. Al produktion og ordrehåndtering foregår under samme tag, og vi sikrer os dermed imod fejl og misforståede ordrer.

Den lokale produktion giver os samtidig mulighed for fremstilling af prototyper. Dermed kan du selv være med på sidelinjen i udviklingen af dine salgsdisplays, og du er derfor garanteret, at dine displayløsninger fremstår akkurat, som du havde i tankerne fra begyndelsen.

Vi modtager ordrer, fremstiller og sender det færdige resultat inden for en uge, så dine salgsdisplays er klar, når du skal bruge dem. Hos Schreiber’s producerer vi produkter til erhvervsdrivende kunder, og vi har stor forståelse for, at dine udstillingsdisplays skal være klar til udsalget, kampagnen eller tilbudsugen – og ikke ugen efter.

Bestilling

Skriv en besked til os med dine ønsker til dit salgsdisplay samt hvilket produkt, som displayet skal udstille, så vender vi tilbage med et tilbud hurtigst muligt.
Vi kan have en prøve klar allerede på andendagen. Hvis du har forslag til ændringer, tilpasser vi. Når dit salgsdisplay fremstår, som du ønsker, går vi igang med den endelige produktion og sender det færdige resultat – alt sammen foregår inden for samme uge.

Læs vores anmeldelse på Google

Schreibers har 5 ud af 5 stjerner baseret på 1 anmeldelse.

Kontakt os

Schreibers
Torvegade 97,
7160 Tørring

Hovednummer: +45 75 80 11 59
Faxnummer: +45 75 80 19 88

Generelt: info@schreibers.dk
Salg: salg@schreibers.dk
fakturering: faktura@schreibers.dk

Find os

×

Ring op

Skriv til os

Menu