Bliv kontaktet

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Displaysystemer

Schreiber’s er Europas førende producent af træemballage. På vores savværk i Tørring produktudvikler og producerer vi displaysystemer i træ til alle formål – og altid med kundens ønske som omdrejningspunkt. Derfor kan du også altid kontakte os, hvis du har særlige ideer til speciallavede displaysystemer, der kan iscenesætte lige netop dit produkt eller din service.

Vi er altid i tæt dialog med vores kunder, og vores engagerede medarbejderstab kan håndtere produktion af displaysystemer i alle størrelsesordener. Vi kan fremstille alt fra et lille parti vinkasser til den lille selvstændige købmand til serieproduktion af hylder og displaysystemer til de store supermarkedskæder. Vi har erfaring med produktion af emballage til alle formål, og ingen opgave er for stor eller for lille.

Unikke displaysystemer

Det kan være profitabelt at flytte dine varer væk fra butikshylderne og ud på gulvet i butikken – især hvis de bliver præsenteret på unikke displaysystemer. Hos Schreiber’s ved vi, at speciallavede udstillingssystemer vækker opmærksomhed og cementerer produkterne i kundernes bevidsthed, og derfor tilbyder vi fremstilling af displayløsninger til næsten alle behov.

Vi fremstiller alle vores displaysystemer i træ, da det er et robust materiale med potentiale for personligt særpræg, som giver vores kunder langt større muligheder for unik udformning end andre materialer. Træ tilføjer samtidig en god portion charme og stil til dine produkter og lader ligeledes de varer, som du ønsker særlig på fokus på, skille sig ud.

Fra produktudvikling til produktion – vi håndterer hele processen

Hos Schreiber’s har vi valgt at samle hele produktionen under ét og samme tag. Her er ingen udlicitering til tredjepartsvirksomheder, som i sidste ende ikke kan opfylde vores kunders behov. Vi bearbejder selv materialerne på vores værksted, og vi kan derfor udforme og tilpasse displaysystemer, der matcher vores kunders præferencer.

Du er med på sidelinjen igennem hele processen, og du har ligeledes stor indflydelse på det endelige resultat. Vi udvikler altid en prototype, inden vi igangsætter den endelige produktion, og du er dermed sikret, at dine displaysystemer imødekommer dine krav.

Hvis du har et særligt logo eller grafisk tryk, som du ønsker skal indgå i præsentationen af dine produkter, sørger vi gerne for print og tryk på dine displaysystemer på vores eget trykkeri.

Kontakt os for et tilbud på displaysystemer

Skriv til os, hvis du ønsker at bestille et af vores flotte udstillingssystemer, eller hvis du har idéer til et specialfremstillet display – så kontakter vi dig hurtigst muligt.  

Kontakt os

Schreibers
Torvegade 97,
7160 Tørring

Hovednummer: +45 75 80 11 59
Faxnummer: +45 75 80 19 88

Generelt: info@schreibers.dk
Salg: salg@schreibers.dk
fakturering: faktura@schreibers.dk

Find os

×

Ring op

Skriv til os

Menu